Comedy Arrangement Nieuwjaarsduik Amsterdam

Dit arrangement begint met een tour door een van de beruchtste buurten van Amsterdam, namelijk  de Rosse Buurt, oftewel de Wallen genoemd. Onze gids neemt u mee naar de vermoedelijk oudste hoerenbuurt van de Westerse wereld.

Tijdens deze wandeling krijgt u alle ins en outs te horen over deze wereldberoemde buurt en komt u onder andere langs de beruchte bordelen, peeskamers, sekstheaters en het erotisch museum. Deze buurt is een heuse attractie, de smalle steegjes liggen bezaaid met vitrines waarachter de vrouwen hun waar aan de man proberen te brengen.

Vroeger stond de Rosse Buurt al bekend bij de zeelieden die er na een zware reis vol ontberingen, ontspanning zochten in de gezellige cafés en kroegjes vol onbezonnen dames van plezier.Sindsdien is er weinig veranderd en wordt de buurt nog steeds druk bezocht voor ontspanning en vertier.

Tijdens de 2 uur durende tour zal onze gids u van het ontstaan, de geschiedenis en leuke anekdotes vertellen over deze veelbesproken en bruisende buurt. Natuurlijk zult u een bezoek aan de Zeedijk, gelegen in ons eigen kleine Chinatown, niet overslaan.

Aan het eind van deze indrukwekkende rondleiding kunt u in ons Comedy Cafe als Wallenkenner aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen diner. Na dit diner kunt u achterover zitten en genieten van een spetterende Comedyshow. Hierbij zullen onze comedians (bekend van tv) u een avond presenteren om nooit te vergeten.

Met behulp van grappen, anekdotes, oneliners en scherpe improvisaties zullen ze u laten lachen tot u erbij neervalt!

Dit uitje is perfect voor een dagje onbezorgd plezier voor u en uw collega’s, vrienden of familie en uitermate geschikt als bedrijfsfeestje, personeelsfeest, verjaardag of vrijgezellenfeestje.

Programma
16:30 Wallentour
17:30 pauze Amsterdams café
18:30 3 gangen diner
21:00 Comedy Show

Inclusief
professionele gids(en)
– compleet 3 gangen diner
– professionele comedy show

Prijs: € 52,50 p.p. (incl. btw)
Tijdsduur: 6 uur
Minimaal aantal personen: 8

Online Reserveren

Special Dinners is de website voor uw:
comedy arrangementen in amsterdam
Uitjes, Groepsuitjes, Vrijgezellenuitje, Vrijgezellenfeest, Bedrijfsuitje & Activiteiten: Amsterdam
•• SpecialDinners.nl • Speciaal Diner, Bedrijfsuitje, Groepsuitje, Vrijgezellenfeest, Moorddiner, Comedy, Moordspel
Themafeest | Voor de leukste uitjes in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Haarlem, Alkmaar, Maastricht,
Amersfoort of... gewoon bij u op locatie!