Tapas Diner   Amsterdamse Avond

Bent u op zoek naar een compleet dag- en avondarrangement? Een dag vol gezellige activiteiten – inclusief een lunch en een compleet diner? Dan is het temperament arrangement wellicht iets voor u!

Dit arrangement begint ’s ochtends om 11 uur en slechts 1.5 minuut van het Centraal Station. We beginnen met een spelprogramma door de binnenstad van Amsterdam
In teams van ongeveer 8 personen struinen jullie door dit markante stuk van Amsterdam en moeten aan de hand van de soms ludieke vragen en opdrachten achter de verborgen geheimen van deze buurt zien te komen. Leuk en leerzaam!

Na al dit denkwerk is er tijd voor een lekkere lunch en de prijsuitreiking. Als volgende onderdeel gaan jullie op stap met één van onze gidsen naar misschien wel het meest bekende gedeelte van Amsterdam, de Jordaan! In de Jordaan aangekomen, krijgen jullie een smartlappen workshop van een echte Amsterdamse accordeonist in een Amsterdams café.

Als laatste onderdeel van deze temperamentvolle dagprogramma gaan jullie tapas eten in een echt tapasrestaurant waar we gezellig met z’n allen tapas prikken en later aan de bar een biertje drinken. Om deze dag in stijl af te sluiten, wacht er een flamenco show in de traditie van de Andalusische Tablao’s. Tussen de tafels, achter de bar, zelfs in de keuken wordt er gezongen en gedanst.

Programma
11:00 Speurtocht
14:00 Broodjeslunch & Prijsuitreiking
15:30 Jordaanwandeling
16:30 Smartlappen Workshop
18:00 Einde Smartlappen Workshop
18:15 Tapas & Flamengo Diner
20:30 Einde

inclusief
– lunch + 2x consumptie
– 1x consumptie bij speurtocht
– Tapas arrangement (bestaande uit o.a. olijven, brood met knoflookboter, chorizo, gamba’s, salades, Patatas bravas, Plato ibérico en ga zo maar door!)

Prijs: € 85.00 p.p. (incl. btw)
Tijdsduur: 7 uur
Minimaal aantal personen: 25

Online Reserveren

Uitjes, Groepsuitjes, Vrijgezellenuitje, Vrijgezellenfeest, Bedrijfsuitje & Activiteiten: Amsterdam
•• SpecialDinners.nl • Speciaal Diner, Bedrijfsuitje, Groepsuitje, Vrijgezellenfeest, Moorddiner, Comedy, Moordspel
Themafeest | Voor de leukste uitjes in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Haarlem, Alkmaar, Maastricht,
Amersfoort of... gewoon bij u op locatie!