Borrelen, Bikken & Brullen Bedrijfsuitje Amsterdam

Lekker drinken, eten en lachen op een avond. Wie wil dit nou niet?  Dit arrangement combineert het allemaal. Tijdens dit arrangement hebben we 4 van onze leukste activiteiten weten te combineren tot een dag en avondprogramma.

Het Borrelen, Bikken en Brullen arrangement bestaat namelijk uit de volgende activiteiten;

• Het ludica spel
• Een borrelvaart door de Amsterdamse grachten
• Compleet 3 gangen Diner
•  met aansluitend een Stand-up comedy show

14:00 Ludica
We trappen af met het Ludica spelprogramma. Dit is een van onze toppers. Het Ludica spel is een spel waarin allerlei gekke en ludieke opdrachten zich in hoog tempo zullen afwisselen. Het spel begint op het Beursplein (1.5 minuut van het CS) waar onze enthousiaste begeleiders de groep al staat op te wachten. Onze spelbegeleiders zullen de groep vervolgens het speluitleg gaan geven en in teams verdelen. Vanuit hier zal elk team de Amsterdamse binnenstad afstruinen. Gewapend met de videocamera moet elk team de opdrachten die ze van de spelbegeleiders krijgen vervullen.

De opdrachten zijn van te voren niet bekend; deze worden telefonisch doorgegeven en moeten allemaal gefilmd worden als bewijsmateriaal. Wie lukt het bijvoorbeeld om een agent te knuffelen? Of een polonaise te maken met 5 Chinezen? (inclusief consumptie en een prijs voor de winnaars)

17:00 Borrelboot
Na al deze inspanningen is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning.

En waar kan dit beter dan op onze privéboot! En dit is niet zomaar een boot, het is een echte borrelboot. Tijdens deze anderhalf uur durende rondvaart dobber je over de Amsterdamse grachten onder het genot van lekker knabbeltjes en de onbeperkte Hollandse bar (Bier, Fris & Wijn) Waar de drankjes heerlijk gekoeld op jullie staan te wachten. Deze boot zal jullie afzetten bij het volgende onderdeel.

18:30 Drie gangen diner
Gaan de maagjes al knorren? Dat is dan mooi want vanuit de boot stap je regelrecht het restaurant in en kunnen jullie gaan genieten van een heerlijk 3-gangen diner! Er kan gekozen worden uit 2 verschillende voorgerechten, 2 verschillende hoofdgerechten en een verrassingstoetje. (Uiteraard kunnen dieetwensen worden doorgegeven)

21:00-23:00 Comedy Show
Als grand finale van deze avond krijgen jullie een echte stand-up Comedy show voorgeschoteld. De Stand- up Comedians zullen jullie met hun grappen, verhalen en vlijmscherpe improvisaties weten te vermaken, te boeien en van jullie stoel doen vallen van het lachen. Kortom dit arrangement is leuk tot het laatste moment.

Prijs: € 92.50 p.p. (incl. btw)
Tijdsduur: 9 uur
Minimaal aantal personen: 10

Online Reserveren

Special Dinners is de website voor uw:
borrelboot comedy cafe, vrijgezellenfeest amsterdam comedy cafe, brullen bikken lachen, borrelen bikken brullen amsterdam, borrelboot rotterdam, borrelboot amsterdam comedy cafe, borrelboor standup comedy, boot uitje amsterdam, bikken amsterdam, amsterdam speciaal uitje
Uitjes, Groepsuitjes, Vrijgezellenuitje, Vrijgezellenfeest, Bedrijfsuitje & Activiteiten: Amsterdam
•• SpecialDinners.nl • Speciaal Diner, Bedrijfsuitje, Groepsuitje, Vrijgezellenfeest, Moorddiner, Comedy, Moordspel
Themafeest | Voor de leukste uitjes in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Haarlem, Alkmaar, Maastricht,
Amersfoort of... gewoon bij u op locatie!