Moord Diner Alkmaar   Speciaal Dineren Amsterdam

Van alle mogelijke uitjes, is deze toch wel het meest luguber! Het moorddinerspel in Maastricht doet u rillen aan tafel… Een van de meest spannende uitjes in Maastricht!

Het moorddiner in Maastricht begint met een lekker 3 gangen diner in één van onze speciaal geselecteerde restaurantjes. Uw gezelschap zal het niet ontgaan; dit wordt gezellig genieten met elkaar. Alleen wordt de avond plotseling en abrupt opgeschrikt door een politie-inval! In het restaurant is namelijk iemand vermoord en de politie wil deze zaak vanavond nog rond krijgen!

Uit uw groep worden een aantal vermoedelijke daders gepikt die even apart genomen worden. Deze duistere sujetten worden omgekleed tot hun juiste personage. Deze personages hebben ook hun eigen rolbeschrijving en eigenaardigheden. Eén voor één worden deze daders aan het overgebleven gezelschap gepresenteerd. De rest van de personen, die nog aan tafel zijn blijven zitten, worden in teams verdeeld die deze verdachte personen gaan ondervragen. Wie heeft deze laffe daad verricht?

Ons moorddiner staat garant voor en flinke dosis hilariteit, spannende wendingen, gezelligheid en een verrassende ontknoping. Een ideaal avondprogramma in Maastricht!

Inclusief

– Verkleedmateriaal
– Host cq. acteur
– 3 gangen diner
– garantie op een gezellige avond
 
Prijs: € 62,50 p.p. incl. btw.
Tijdsduur: 3.5 uur
Minimaal aantal personen: 15

Online Reserveren

Special Dinners is de website voor uw:
vrijgezellenfeest maastricht, moorddiner maastricht, erotisch dineren maastricht, vrijgezellenfeest maastricht eten, Erotische dineren maastricht, erotisch dineren amsterdam, diner en activiteit maastricht, erotisch eten Maastricht, workshop vrijgezellenfeest maastricht moorddiner, het moorddinerspel maastricht
Uitjes, Groepsuitjes, Vrijgezellenuitje, Vrijgezellenfeest, Bedrijfsuitje & Activiteiten: Maastricht
•• SpecialDinners.nl • Speciaal Diner, Bedrijfsuitje, Groepsuitje, Vrijgezellenfeest, Moorddiner, Comedy, Moordspel
Themafeest | Voor de leukste uitjes in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Haarlem, Alkmaar, Maastricht,
Amersfoort of... gewoon bij u op locatie!